Fire grunner til å velge Tripletex

Tripletex er en alt-i-ett-løsning for små og store virksomheter, som lar deg bruke mindre tid på regnskap og mer tid på det som er viktigst for deg og din virksomhet. Gjennom brukervennlige løsninger som kan tilpasses dine behov, kan du få en løsning som legger til rette for at du kan få gjort mer på mindre tid – i ett og samme system. Ta hånd om fakturering, regnskap, timeføring, lønn, reiseregninger, prosjekter, CRM og mer med Tripletex.

Tripletex - sertifisert partner
Klikk ikon

1: Du kommer i gang på minutter

Tripletex er økonomisystemet alle forstår, uansett bakgrunn.
Nedlastinger og installasjoner hører fortiden til. Logg inn via nettleseren din, og du er i gang. Du sender din første faktura i løpet av minutter! Du har alltid siste versjon av systemet, og er sikret tilgang til nye og smarte funksjoner etter hvert som de lanseres.

Mobil ikon

2: Du har tilgang overalt

Er du mye på farten? Med Tripletex har du regnskapstilgang der du har internettilgang. Det betyr at du kan du få gjort det du skal, der du er – enten du vil bruke PC, tablet eller mobil. Når det er raskt og enkelt å levere utlegg, reiseregninger og arbeidstimer, blir det også raskt og enkelt å fakturere
og å holde oversikt over prosjekter og kostnader.

Tilpasset behov ikon

3: Det er tilpasset dine behov

Fra enkeltpersonforetak til store konserner og organisasjoner. Tripletex kan tilpasses ulike behov, og kan enkelt skaleres og tilpasses når behovene endrer seg. I tillegg til å tilpasses din bransje og din virksomhet, kan dere også sette opp rutiner og prosesser i Tripletex som passer måten dere ønsker å jobbe på.

Smarte løsninger ikon

4: Smarte løsninger sparer tid

Kvitt deg med prosesser som er tidkrevende og krever mye manuelt arbeid. Prøv tidsbesparende løsninger som automatisk bankavstemming, faktura- tolk, kjøregodtgjørelser og reiseregninger med oppslag mot karttjenester. Et oppdatert regnskap og god oversikt over økonomien lar deg også fatte raskere, mer informerte beslutninger for virksomheten.

Ønsker du å vite mer om  Tripletex

For deg som er ekstra interessert i Tripletex’ muligheter, anbefaler vi disse videoene:  Informasjon om Tripletex